BERLINLINE – GRUPPTURER

Adressen för alla besökare i Berlin! Hur kan ni använda er tid i den tyska huvudstaden på bästa sätt? Berlinline erbjuder er professionella och underhållande stadsguidningar,  i  kortversion om ni har ont om tid eller dagslånga, vilket ni än föredrar.


BerlinLine hjälper er att förbereda allt som gör er vistelse i Berlin till en oförglömlig upplevelse. Vi hjälper gärna till när ni letar efter logi eller transport eller så kan ni låta oss göra hela jobbet!

BerlinLine skräddarsyr ett personligt program för er med tyngdpunkt på kultur, sport, arkitektur eller historia – vi är beredda att förbereda något särskilt för er som ger ert program det där lilla extra.

Vår långa erfarenhet av turism i Berlin ger teamet på BerlinLine möjlighet att erbjuda ett brett programurval med många möjligheter under er vistelse i Berlin.
BerlinLine har tillgång till specialister på företagsresor, ämnesorienterade gruppresor t.ex. utbildningsresor för vuxna med kvällsundervisning, andra undervisningsinstitutioner eller konstklubbar. Andra kollegor är specialiserade inom politik och/eller historia.

BerlinLine-teamet vill ta er med på de mest intressanta, uppdaterade och underhållande showerna, take away comma och de mest hänförandeteaterföreställningarna, men även på de mest spännande sportevenemangen eller kabareterna, de ”smaskigaste” restauranterna och de populäraste klubbarna.

BerlinLine älskar Berlin!

Berlinline Erbjuder

•    Stadsguider för stadsturer och vandringar i Berlin och Potsdam
•    Guidade palats- och museiturer
•    Hjälp med förberedelser av alla slag, som
logi
bokningar av restauranter, teater, sportevenemang o dyl.
bokning av turistbussar och limousineservice
organiserade cykelturer och liknande
arrangemang av fester och galakvällar
båtturer på floden Spree och sjön Havel